machielsen-wamtetechniek-slide-ventilatie-1

Mechanische ventilatie onderhoud in Den Haag, Zoetermeer, Voorburg e.o.

Goede ventilatie is belangrijk voor een hygiënische leefomgeving. Veel moderne woningen en kantoorpanden zijn voorzien van goede isolatie, waardoor er van natuurlijke ventilatie nauwelijks meer sprake is. Laat daarom altijd een goed ventilatietiesysteem installeren. Magielsen Warmtetechniek uit Den Haag is sterk in het vervangen van ventilatieboxen en het reinigen van de ventilatiekanalen. Met regelmatig onderhoud bent u verzekerd van voldoende afzuigcapaciteit. Wij zijn u graag van dienst in de regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft, Leidschendam, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Reiniging ventilatiekanalen

Zoals gezegd is goede ventilatie erg belangrijk voor uw gezondheid. Als uw ventilatiekanalen verstopt raken met vuil en stof, is de aanvoer van gezonde lucht onvoldoende. Wij beschikken over speciaal gereedschap om het ventilatiesysteem te reinigen.


Vervanging ventilatiebox

Wanneer u twijfelt over de werking van uw ventilatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om metingen te verrichten. Mocht het ventilatiesysteem niet voldoen aan de huidige eisen, dan kunnen wij overgaan tot een vakkundige vervanging van uw ventilatiebox.

Offerte aanvragen

De reiniging van ventilatiekanalen en het vervangen van ventilatieboxen verzorgen wij met vakmanschap in regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft, Leidschendam, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Magielsen-warmteservice-cv-ketel-Ventilatie-artikel-1


Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top