machielsen-wamtetechniek-slide-cv-ketel-onderhoud-1

Cv-ketel onderhoud in Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg e.o.

Regelmatig cv-ketel onderhoud is essentieel voor het behoud van uw cv-installatie. Daarnaast worden veel storingen voorkomen, blijft het rendement hoog en bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Onze installateurs beschikken over up-to-date kennis van alle merken, waardoor het onderhoud snel kan worden uitgevoerd. Met onderhoudscontracten voor particulieren en VvE's in Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp zorgen wij al jaren voor goedwerkende cv-installaties.

Voordelen onderhoudscontract

  • storingen worden voorkomen
  • langere levensduur cv-ketel
  • zekerheid van een veilige installatie
  • 24 uurs service

Bekijk onderhoudscontracten

Magielsen-warmteservice-cv-ketel-onderhoud-artikel-2

Magielsen-warmteservice-cv-ketel-onderhoud-artikel-1

Gratis golfen bij onderhoudscontract cv-ketel

Speelt u golf? Klanten die bij de Magielsen Verwarming/KLOKWERF groep een onderhoudscontract hebben kunnen eenmaal per jaar gebruik maken van de Wildcard van ons bedrijf om gratis 9 holes te lopen op golfbaan Bentwoud (1 persoon). Bel voor afspraak 070-3070768 of 070-3862577.

Kortom, voor cv-ketel onderhoud bent u bij Magielsen Warmteservice aan het juiste adres. Ons werkgebied concentreert zich rondom Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen.Top