machielsen-wamtetechniek-slide-radiator-cv-ketel-of-boiler-kopen-1

Radiator, boiler of cv-ketel kopen in Bergschenhoek

Heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser of boiler te kopen en woont u in de regio Bergschenhoek? Dan bent u bij Magielsen Warmtetechniek aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen alle bekende merken, ook de prijs is zeer scherp. Tevens bieden wij een extra service door ook de installatie uit handen te nemen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Cv-ketel specialist in regio Bergschenhoek

Een goedwerkende cv-ketel is belangrijk voor een aangenaam warmtecomfort. Wanneer deze niet meer aan de gestelde eisen voldoet, kunt u uitstekend terecht bij Magielsen Warmtetechniek. In onze handige cv-kiezer ziet u direct welke cv-ketel het meest geschikt is voor uw situatie. Indien u ook de installatie door ons wilt laten uitvoeren, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Geiser of boiler voor warm water

Voor een royale hoeveelheid warm water, meer druk op de kranen of tegelijkertijd douchen is een boiler een uitkomst. U heeft daarbij de keuze uit boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (indirect gestookte boilers) of boilers die zelfstandig werken (elektrische boilers). Daarnaast leveren en plaatsen wij ook bad- en keukengeisers. Wij adviseren u graag welk warmwatertoestel het meest geschikt is voor uw situatie.

Radiatoren of convectoren kopen

Bij Magielsen Warmtetechniek koopt u de mooiste (design)radiatoren en convectoren. Ons assortiment omvat vele merken, modellen en kleuren. Voor ieder interieur en budget is er een passend systeem voorhanden. U kunt de radiatoren en convectoren bekijken op onze website of contact met ons opnemen voor een gedegen advies.

Comfortabele warmte met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als één van de aangenaamste vormen van verwarmen. Dit komt mede door de gelijkmatige warmteverdeling. Verder is vloerverwarming zuinig in verbruik, hygiënisch en door het ontbreken van radiatoren ruimtebesparend. Wij leveren een breed assortiment vloerverwarmingssystemen: van elektrische draadmatten tot thermostaten. Daarnaast zijn onze installateurs thuis in het vakkundig aanleggen van uw vloerverwarming. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kortom, voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser, boiler of vloerverwarming tegen een scherpe prijs bent u bij Magielsen Warmteservice uit Den Haag aan het juiste adres. Ook de installatie van genoemde producten is bij ons in goede handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze installateurs zijn u graag van dienst in de regio Bergschenhoek, Zoetermeer, Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden en Nootdorp.

Offerte aanvragen


Top