machielsen-wamtetechniek-slide-radiator-cv-ketel-of-boiler-kopen-1

Radiator, boiler of cv-ketel kopen in Delft

Magielsen Warmtetechniek is de aangewezen partij voor de levering en installatie van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser of boiler. Met jarenlange ervaring in de installatietechniek kunnen wij u voorzien van een goed advies. Door goede samenwerking met onze leveranciers zijn wij tevens in staat de scherpste prijs in regio Delft te bieden.

Cv-ketel specialist in regio Delft

Dankzij onze expertise op het gebied van cv-ketels, bent u altijd verzekerd van het juiste toestel. Ook de installatie is bij onze ervaren installateurs in goede handen. Wilt u direct weten welke cv-ketel bij u past? Doe dan de test in onze slimme cv-kiezer en vraag indien gewenst een geheel vrijblijvende offerte aan.

Geiser of boiler voor warm water

Voor een ruime hoeveelheid warm water, meer druk op de kranen of tegelijkertijd douchen is een boiler een uitkomst. U heeft daarbij de keuze uit boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (indirect gestookte boilers) of boilers die zelfstandig werken (elektrische boilers). Daarnaast leveren en plaatsen wij ook bad- en keukengeisers. Wij adviseren u graag welk warmwatertoestel het meest geschikt is voor uw situatie.

Radiatoren of convectoren kopen

Bent u op zoek naar een fraaie radiator of convector? Neem dan eens contact op met Magielsen Warmtetechniek. Wij hebben de mooiste designs, een uitgebreide keuze uit kleuren en materialen en uiteraard de scherpste prijs in de regio Delft.

Comfortabele warmte met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als één van de aangenaamste vormen van verwarmen. Dit komt mede door de gelijkmatige warmteverdeling. Verder is vloerverwarming zuinig in verbruik, hygiënisch en door het ontbreken van radiatoren ruimtebesparend. Wij leveren een breed assortiment vloerverwarmingssystemen: van elektrische draadmatten tot thermostaten. Daarnaast zijn onze installateurs thuis in het vakkundig aanleggen van uw vloerverwarming. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kortom, voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser, boiler of vloerverwarming tegen een scherpe prijs bent u bij Magielsen Warmtetechniek uit Den Haag aan het juiste adres. Ook de installatie van uw centrale verwarming is bij ons in goed beheer. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze installateurs zijn u graag van dienst in de regio Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Offerte aanvragen


Top