machielsen-wamtetechniek-slide-radiator-cv-ketel-of-boiler-kopen-1

Radiator, boiler of cv-ketel kopen in Leiden

Als u op zoek bent naar een goedkope cv-ketel van goede kwaliteit, dan kunt u uitstekend terecht bij Magielsen Warmtetechniek. Ook voor het kopen van een radiator, convector, geiser of boiler bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatietechniek kunnen wij u tevens voorzien van een goed advies. Daarnaast zorgen onze installateurs ook voor een vakkundige installatie van uw centrale verwarming in de regio Leiden.

Cv-ketel specialist in regio Leiden

Na 12 tot 15 jaar is een cv-ketel meestal toe aan vervanging. Vaak ontstaan na deze periode storingen waar hoge reparatiekosten mee gemoeid zijn. Stap daarom tijdig over naar een nieuw cv-toestel. In onze handige cv-kiezer ziet u direct welke cv-ketel het meest geschikt is voor uw situatie. Indien u ook de installatie door ons wilt laten uitvoeren, kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.

Geiser of boiler voor warm water

Voor een royale hoeveelheid warm water, meer druk op de kranen of tegelijkertijd douchen is een boiler een uitkomst. U heeft daarbij de keuze uit boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (indirect gestookte boilers) of boilers die zelfstandig werken (elektrische boilers). Daarnaast leveren en plaatsen wij ook bad- en keukengeisers. Wij adviseren u graag welk warmwatertoestel het meest geschikt is voor uw situatie.

Radiatoren of convectoren kopen

Naast cv-ketels, boilers en geisers bieden wij ook radiatoren en convectoren tegen een scherpe prijs in de regio Leiden. U heeft hierbij de keuze uit vele designs, materialen, afmetingen en kleuren. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken? Onze installateurs berekenen hoeveel radiatoren en convectoren nodig zijn om te voldoen aan uw warmtevraag.

Comfortabele warmte met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als één van de aangenaamste vormen van verwarmen. Dit komt mede door de gelijkmatige warmteverdeling. Verder is vloerverwarming zuinig in verbruik, hygiënisch en door het ontbreken van radiatoren ruimtebesparend. Wij leveren een breed assortiment vloerverwarmingssystemen: van elektrische draadmatten tot thermostaten. Daarnaast zijn onze installateurs thuis in het vakkundig aanleggen van uw vloerverwarming. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kortom, voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser, boiler of vloerverwarming tegen een scherpe prijs bent u bij Magielsen Warmtetechniek uit Den Haag aan het juiste adres. Ook de installatie van genoemde producten is bij ons in goede handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze installateurs staan voor u klaar in de regio Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Delft, Bergschenhoek en Nootdorp.

Offerte aanvragen


Top