machielsen-wamtetechniek-slide-radiator-cv-ketel-of-boiler-kopen-1

Radiator, boiler of cv-ketel kopen in Leidschendam

Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser of boiler komt veel kijken. Laat u daarom altijd goed adviseren door een gerenommeerde installateur, zoals Magielsen Warmtetechniek. Naast een gedegen advies kunt u rekenen op een concurrende prijs. In de regio Leidschendam zijn wij een begrip als het gaat om het leveren en installeren van complete cv-installaties.

Cv-ketel specialist in regio Leidschendam

Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. Onze installateurs weten precies welk merk en type het meest geschikt is voor uw situatie. Wilt u direct weten welke cv-ketel bij u past? Doe dan de test in onze slimme cv-kiezer en vraag indien gewenst een offerte aan voor de installatie

Geiser of boiler voor warm water

Voor een royale hoeveelheid warm water, meer druk op de kranen of tegelijkertijd douchen is een boiler een uitkomst. U heeft daarbij de keuze uit boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (indirect gestookte boilers) of boilers die zelfstandig werken (elektrische boilers). Daarnaast leveren en plaatsen wij ook bad- en keukengeisers. Wij adviseren u graag welk warmwatertoestel het meest geschikt is voor uw situatie.

Radiatoren of convectoren kopen

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het kopen van radiatoren of convectorputten. U heeft hierbij de keuze uit vele modellen, afmetingen en kleuren. Heeft u eenmaal een keuze uit een merk en type kunnen maken? Onze installateurs berekenen dan de benodigde warmtecapaciteit om te zorgen voor een aangenaam klimaat in uw woning of bedrijfspand.

Comfortabele warmte met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als één van de aangenaamste vormen van verwarmen. Dit komt mede door de gelijkmatige warmteverdeling. Verder is vloerverwarming zuinig in verbruik, hygiënisch en door het ontbreken van radiatoren ruimtebesparend. Wij leveren in de regio Leidschendam een breed assortiment vloerverwarmingssystemen: van elektrische draadmatten tot thermostaten. Daarnaast zijn onze installateurs thuis in het vakkundig aanleggen van uw vloerverwarming. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kortom, voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser, boiler of vloerverwarming tegen een scherpe prijs bent u bij Magielsen Warmteservice aan het juiste adres. Ook de installatie van genoemde producten is bij ons in goede handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze installateurs zijn u graag van dienst in de regio Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Offerte aanvragen


Top