machielsen-wamtetechniek-slide-radiator-cv-ketel-of-boiler-kopen-1

Radiator, boiler of cv-ketel kopen in Nootdorp

Is uw centrale verwarming toe aan vervanging? Op onze website vindt u een zeer compleet assortiment cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren en geisers. U kunt Magielsen Warmtetechniek rekenen op gerenommeerde merken tegen een zeer scherpe prijs. Ook voorzien we u van een eerlijk advies en zorgen onze ervaren installateurs voor een nette installatie in de regio Nootdorp.

Cv-ketel specialist in regio Nootdorp

Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel komt veel kijken. Zo moet deze voldoen aan uw warmtevraag, voldoende warm water leveren en uiteraard passen binnen uw budget. Met onze handige cv-kiezer weet u direct welk toestel geschikt is voor uw specifieke situatie. Vraag gerust een offerte aan voor de installatie.

Geiser of boiler voor warm water

Voor een royale hoeveelheid warm water, meer druk op de kranen of tegelijkertijd douchen is een boiler een uitkomst. U heeft daarbij de keuze uit boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (indirect gestookte boilers) of boilers die zelfstandig werken (elektrische boilers). Daarnaast leveren en plaatsen wij ook bad- en keukengeisers. Wij adviseren u graag welk warmwatertoestel het meest geschikt is voor uw situatie.

Radiatoren of convectoren kopen

Of u nu op zoek bent naar een designradiator, badkamerradiator of een convectorput, bij Magielsen Warmtetechniek heeft u een ruime keuze uit modellen en kleurstellingen. Belangrijk is dat uw radiatoren of convectoren voldoen aan uw warmtevraag. Onze installateurs berekenen de benodigde warmteafgifte om te zorgen voor een aangenaam klimaat in uw woning of bedrijfspand.

Comfortabele warmte met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als één van de aangenaamste vormen van verwarmen. Dit komt mede door de gelijkmatige warmteverdeling. Verder is vloerverwarming zuinig in verbruik, hygiënisch en door het ontbreken van radiatoren ruimtebesparend. Wij leveren een breed assortiment vloerverwarmingssystemen: van elektrische draadmatten tot thermostaten. Daarnaast zijn onze installateurs thuis in het vakkundig aanleggen van uw vloerverwarming. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kortom, voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser, boiler of vloerverwarming tegen een scherpe prijs bent u bij Magielsen Warmtetechniek uit Den Haag aan het juiste adres. Ook de installatie van genoemde producten is bij ons in goede handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze installateurs zijn u graag van dienst in de regio Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Offerte aanvragen


Top