machielsen-wamtetechniek-slide-radiator-cv-ketel-of-boiler-kopen-1

Radiator, boiler of cv-ketel kopen in Voorburg

Wanneer uw centrale verwarming niet meer voldoet aan uw wensen, is Magielsen Warmtetechniek de juiste partij voor u. In regio Voorburg hebben wij al veel woningen en bedrijfspanden voorzien van nieuwe cv-ketels, radiatoren, convectoren, boilers, geisers en vloerverwarming. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van verwarmingssystemen, ook de installatie is bij ons in goede handen. Naast onze uitgebreide assortiment en service, kunt u uitgaan van de scherpste prijs in de regio.

Cv-ketel specialist in Voorburg

Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel komt veel kijken. Zo moet deze voldoen aan uw warmtevraag, voldoende warm water leveren en uiteraard passen binnen uw budget. Met onze slimme cv-kiezer weet u direct welk toestel geschikt is voor uw specifieke situatie. Wenst u ook een vakkundige installatie door een ervaren installateur? Geen probleem, vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Boiler of geiser voor warm water

Voor een royale hoeveelheid warm water, meer druk op de kranen of tegelijkertijd douchen is een boiler een uitkomst. U heeft daarbij de keuze uit boilers die zelfstandig werken (elektrische boilers) of uit boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (indirect gestookte boilers). Daarnaast verzorgen wij de levering en plaatsing van bad- en keukengeisers. Als gerenommeerd installateur vertellen we u graag welk warmwatertoestel het meest geschikt is voor uw situatie.

Radiatoren of convectoren kopen

Of u nu op zoek bent naar een badkamerradiator, designradiator of een convectorput, bij Magielsen Warmtetechniek heeft u een ruime keuze uit modellen en kleurstellingen. Belangrijk is dat uw radiatoren of convectoren voldoen aan uw warmtevraag. Onze installateurs geven u graag advies en kunnen bovendien zorgen voor een vakkundige installatie in de regio Voorburg.

Comfortabele warmte met vloerverwarming

Een koude, kille vloer is verleden tijd met vloerverwarming. Niet voor niets wordt deze manier van verwarmen ervaren als zeer comfortabel. Verder is vloerverwarming zuinig in verbruik, hygiënisch en door het ontbreken van radiatoren ruimtebesparend. Wij leveren een breed assortiment vloerverwarmingssystemen: van elektrische draadmatten tot thermostaten. Tot de volle tevredenheid van onze klanten in de regio Voorburg hebben wij al veel woningen en bedrijven voorzien van vloerverwarming.

Offerte aanvragen

Kortom, heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser, boiler of vloerverwarming te kopen? Magielsen Warmtetechniek heeft niet alleen een breed assortiment, maar rekent ook de scherpste prijs in uw regio. Daarnaast is de installatie van genoemde producten is bij ons in vertrouwde handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze installateurs zijn u graag van dienst in de regio Voorburg, Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Offerte aanvragen


Top