machielsen-wamtetechniek-slide-radiator-cv-ketel-of-boiler-kopen-1

Radiator, boiler of cv-ketel kopen in Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser en boiler in de regio Zoetermeer, denk dan eens aan Magielsen Warmtetechniek. Wij leveren alle bekende merken, zodat u altijd verzekerd bent van een gedegen kwaliteit. Ook de installatie van uw verwarming is dankzij onze jarenlange ervaring in vertrouwde handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Cv-ketel specialist in regio Zoetermeer

Als uw cv-ketel gebreken vertoont en u niet de optimale beschikking heeft over warmte en warm water, kan dat erg onbehaaglijk zijn. Gelukkig kunt u bij Magielsen Warmtetechniek terecht voor een goedkope en nieuwe cv-ketel. In onze handige cv-kiezer ziet u direct welke cv-ketel het meest geschikt is voor uw situatie. Indien u ook de installatie door ons wilt laten uitvoeren, kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.

Geiser of boiler voor warm water

Voor een royale hoeveelheid warm water, meer druk op de kranen of tegelijkertijd douchen is een boiler een uitkomst. U heeft daarbij de keuze uit boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (indirect gestookte boilers) of boilers die zelfstandig werken (elektrische boilers). Daarnaast leveren en plaatsen wij ook bad- en keukengeisers. Wij adviseren u graag welk warmwatertoestel het meest geschikt is voor uw situatie.

Radiatoren of convectoren kopen

We hebben een uitgebreide collectie design-, paneel- en ledenradiatoren voor uw badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer. Ook convectoren en convectorputten kunnen in iedere maat geleverd worden. Magielsen Warmtetechniek adviseert u graag bij het maken van de juiste keus. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een aangenaam klimaat in huis.

Comfortabele warmte met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als één van de aangenaamste vormen van verwarmen. Dit komt mede door de gelijkmatige warmteverdeling. Verder is vloerverwarming zuinig in verbruik, hygiënisch en door het ontbreken van radiatoren ruimtebesparend. Wij leveren een breed assortiment vloerverwarmingssystemen: van elektrische draadmatten tot thermostaten. Daarnaast zijn onze installateurs thuis in het vakkundig aanleggen van uw vloerverwarming. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kortom, voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, radiator, convector, geiser, boiler of vloerverwarming tegen een scherpe prijs bent u bij Magielsen Warmteservice uit Den Haag aan het juiste adres. Ook de installatie van genoemde producten is bij ons in goede handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze installateurs zijn u graag van dienst in de regio Zoetermeer, Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Offerte aanvragen


Top