machielsen-wamtetechniek-slide-cv-ketel-installatie-1

Cv-ketel kopen met installatie in Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft e.o.

Als u online een goedkope cv-ketel wilt kopen en ook een vakkundige installatie hoog in het vaandel heeft staan, is Magielsen Warmtetechniek de juiste partner voor u. Wij leveren alle bekende merken, zoals Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant en Itho Daalderop. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en lange levensduur. Onze ervaren installateurs zorgen bovendien voor een vakkundige installatie in de regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft, Leidschendam, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Altijd de juiste cv-ketel

Welke cv-ketel geschikt is voor uw situatie hangt onder meer af van uw wensen op het gebied van warm water, de ligging en grootte van uw woning en uw budget. Doe de test in onze slimme cv-kiezer en vind direct cv-ketels die bij u passen. Daarnaast kunt u geschikte toestellen vergelijken en direct een online offerte aanvragen voor de installatie.

Naast de levering en installatie verzorgen wij ook het onderhoud en de reparatie aan uw cv-ketel. Met een onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van een aangenaam klimaat én warm water.

Neem contact op
Magielsen-warmteservice-cv-ketel-installeren-artikel-1

Magielsen-warmteservice-cv-ketel-installeren-artikel-2

12 jaar garantie

Wanneer u een nieuwe cv-ketel laat installeren door Magielsen Warmtetechniek, hoeft u zich geen zorgen te maken bij een defect. U kunt namelijk op alle cv-ketels 12 jaar garantie krijgen.

Financiering (lease en verhuur)

Een nieuwe cv-ketel is een belangrijke en grote aankoop. Daarom bieden wij graag verschillende financieringsmogelijkheden.

Offerte aanvragen

Kortom, als u plannen heeft om een nieuwe cv-ketel te kopen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u. Als bekwaam installateur zorgen we voor een deskundige installatie in de regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft, Leidschendam, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top